Salarisadministratie uitbesteden of niet?

Salarisadministratie uitbesteden of niet?

Besparing van tijd en kosten

hetloonbureau.nl is ontwikkeld met moderne technieken en is een volledige online toepassing. Het is razendsnel en altijd up-to-date. Hierdoor realiseert u belangrijke besparingen op ICT kosten: u heeft geen uitgaven meer voor aanschaf en afschrijving van eigen hardware, beheersinspanning en geen personeelskosten.

Gunstige prijsstelling

Veel andere aanbieders blijken prijsstellingen zo ondoorzichtig mogelijk te maken, hoge tarieven te rekenen en extra kosten te rekenen voor allerlei nacalculaties, het terugdraaien van salarisruns (TWK's) of voor de jaaropgaven. hetloonbureau.nl hanteert een transparante prijsstelling waarbij alle ondersteuning, mogelijke extra functionaliteiten en de gewenste salarisoverzichten zijn inbegrepen bij de overeengekomen prijs per loonstrook.

Met hetloonbureau.nl profiteert u van de volgende voordelen:

 • hetloonbureau.nl is aanzienlijk voordeliger dan in de markt gebruikelijk is en heeft geen verborgen kosten;
 • U werkt met een efficiënt dashboard, dat u naar eigen wens kunt inrichten;
 • Extra verwerkingen worden doorbelast met de overeengekomen prijs per loonstrook;
 • U heeft de beschikking over alle mogelijke extra salarisoverzichten, zonder extra kosten.
 • Uw eigen logo staat op uw loonstroken en salarisoverzichten, zonder extra kosten.

Uw toegang

Met u bespreken wij welke toegang u wilt hebben binnen hetloonbureau.nl. Dit kan zijn alleen een kijkfunctie in de salarisdocumenten, personeelsgegevens tot het zelf kunnen verwerken van de salarisverwerking. Er zijn vele mogelijkheden en beperkt starten met later een uitbouw van toegang is ook een mogelijkheid.

Uw medewerkers gratis toegang

Uw medewerkers kunnen een persoonlijk account krijgen waarmee zij de loonstroken/jaaropgave kunnen raadplegen en downloaden. Tevens krijgen zij de beschikking tot een App voor de smartphone. U hoeft geen salarisstroken meer te printen en te versturen waarmee u tijd en geld bespaart.

Onze Professionals

Onze professionals kunnen u ondersteunen in alle voorkomende werkzaamheden binnen de personeelsadministratie en vraagstukken hieromtrent.  U kunt hierbij denken aan: het opstellen van arbeidsovereenkomsten, vasstellingsovereenkomsten, vraagstukken omtrent verzuim en verlof, verzorgen van uw pensioenadministratie, begeleiden van functioneringsgesprekken, advies over de processen en procedures binnen uw personeelsadministratie en personeelsbezetting.

Efficiëntie

De opbouw van hetloonbureau.nl is zó duidelijk en gebruiksvriendelijk dat u er ongekend efficiënt mee kunt werken. Dat komt doordat u snel aan de applicatie bent gewend en daarnaast eenvoudig en snel, met één of twee klikken, bij de data bent die u wilt bekijken of wijzigen.

Interactieve loonstrook

Wilt u een wijziging doorvoeren op de volgende loonstrook van een medewerker? Dat kan met de volledig interactieve loonstrook. Voer direct wijzigingen door op de strook, zoals het aanpassen van het salaris, de functie of afdeling. Een looncomponent zoals een bonus of overwerk toevoegen kan ook eenvoudig. Het systeem verwerkt deze wijzigingen indien nodig automatisch in de overige instellingen.

Automatische check van uw gegevens

Door de runchecker worden vele vakinhoudelijke controles op verloning en administratieverwerking volledig geautomatiseerd. Dit maakt het verwerkingsproces veel efficiënter. U wordt er automatisch op geattendeerd als er vermoedelijk fouten in de gegevens voorkomen.

Digitale aangifte van loonheffingen

Het aanmaken, goedkeuren en verzenden van de loonaangifte doet u bijzonder snel met hetloonbureau.nl. De aangemaakte aangiftes worden direct online verstuurd naar De Belastingdienst. Vanuit het systeem ontvangt u een email waarmee alle benodigde gegevens voor de betaling worden aangegeven.

Actiepunten kunt u niet meer vergeten

U kunt actiepunten ingeven in hetloonbureau.nl, automatisch ontvangt u signaleringen op de door u ingestelde datum. Door deze toeapassing is het niet meer nodig deze actiepunten inuw agenda te zetten.

Met Hetloonbureau.nl zorgt u dus voor een optimale verwerkingssnelheid van de salarisadministratie. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van Hetloonbureau.nl? Neem dan gerust contact met ons op!

Kost uw salarisadministratie u op dit moment erg veel tijd? Of gebruikt u een verouderd (offline) systeem en wilt u uw salarisadministratie liever uitbesteden? Dan is hetloonbureau.nl uw oplossing.

Salarisadministratie uitbesteden in verschillende vormen

Hetloonbureau heeft verschillende vormen waarin u uw salarisadministratie kan uitbesteden:

 • U kunt de gehele salarisadministratie aan ons uitbesteden. Daar zit alles bij inbegrepen: elke wijziging, elke vraag aan onze professionals, de HR administratie etc. Zijn er werkzaamheden die buiten de tariefstelling vallen, dan krijgt u van ons eerst een melding hiervan. Geen verborgen kosten dus.
 • U kunt een gedeelte van de salarisadministratie aan ons uitbesteden. U voert zelf de eenvoudige mutaties zelf in en wij controleren en verwerken de periodieke salarisverwerking.
 • U kunt de gehele salarisadministratie zelf doen via ons salarisadministratie programma. Desgewenst kunnen wij 1x (of per half jaar) onze scan uitvoeren om zo onjuistheden in uw salarisadministratie te voorkomen.

De voordelen in een overzicht:

 • Groot gebruiksgemak;
 • U betaalt eenmalig aanschafkosten en een vast laag tarief per loonstrook;
 • Het systeem draait online en is vanaf iedere internetverbinding te benaderen;
 • Automatische online back-up en updates;
 • Geen frustraties van oude systemen en geen onderhoud.

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

De mogelijkheden van hetloonbureau.nl zijn oneindig, we noemen enkel de belangrijkste:

 • U kunt alles in eigen beheer houden indien gewenst;
 • hetloonbureau.nl is het meest moderne systeem dat op de markt is;
 • Het systeem kent vele koppelingen met financiële systemen, tijdregistratiesystemen en arbodiensten;
 • U kunt alle werkzaamheden van de salaris- en personeelsadministratie uitbesteden indien gewenst.

In een notendop: hetloonbureau.nl zorgt dat u veel meer tijd over houdt om te doen waar u goed in bent. Geen eindeloze controles meer, geen onverwachte of extra kosten en u bent met enkele drukken op de knop klaar. hetloonbureau.nl bespaart u een hoop tijd en geld!

Wilt u ook meer tijd over houden om te doen waar u goed in bent, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit of volledigheid van uw salarisadministratie? Vraag een gratis offerte op maat aan en zie wat hetloonbureau.nl u kan opleveren!


BEL MIJ TERUG
Betrouwbare verwerking van salarissen - hetloonbureau.nl

Vacature Salarisadministrateur

Zie jij de match?
Solliciteer direct!

Vacature Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar de salarisadministrateur met passie voor het vak!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief om te zien of wij de match met jou ook zien!

MAIL ONS NU!

Voordelen
 • Betalen per loonstrook
 • Geen maandelijkse kosten
 • Online software
 • Automatische back-up
 • Gratis offerte op maat
 • Ook uitbesteden is mogelijk
 • Al voordelig vanaf 1 medewerker
Referenties

"De organisatie heeft kennis van zaken en bewaken de term "vertrouwelijk" zeer goed. Een aanrader!"

"Ze gebruiken alle mogelijke middelen die tot hun beschikking staan om hun werk uit te oefenen. Communicatie staat hoog in het vaandel, ze zijn helder naar hun klanten toe. Professioneel, integer en vertrouwelijk gaan zij met hun werkzaamheden om." 

"Persoonlijk en vakkundig is een claim die ze altijd waarmaken. Ik ben elke keer blij verrast door hun snelle, adequate en deskundige dienstverlening!"