Over ons

Over ons

Het idee achter het systeem hetloonbureau.nl

Een volledig geïntegreerd Salaris- HRsysteem waarmee zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Een systeem met de kenmerken: flexibel, betrouwbaar, snelheid, transparantie, nieuwste technologie, up-to-date data, overal benaderbaar, veilig.

Door een beproefd online salaris- en HRsysteem te combineren met ons specialisme kunt u zich bezig houden met uw specialisme! Ons team van betrokken professionals staat voor u klaar en denkt graag met u mee bij al uw salaris- en personeelszaken.

Onze salarisprofessionals

In onze salarisprofessionals vindt u betrokken en enthousiaste adviseurs. Zij zijn opgeleid tot deskundigen en hebben jarenlange ervaring op het gebied van salarissen en daarmee samenhangende zaken.

Of u één van onze professionals spreekt via de helpdesk of de salarisadministratie aan ons uitbesteedt, door de flexibele instelling en het vermogen om in alle situaties mee te denken zal ons team u altijd proactief adviseren.


BEL MIJ TERUG
Betrouwbare verwerking van salarissen - hetloonbureau.nl

Vacature Salarisadministrateur

Zie jij de match?
Solliciteer direct!

Vacature Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar de salarisadministrateur met passie voor het vak!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief om te zien of wij de match met jou ook zien!

MAIL ONS NU!

Voordelen
  • Betalen per loonstrook
  • Geen maandelijkse kosten
  • Online software
  • Automatische back-up
  • Gratis offerte op maat
  • Ook uitbesteden is mogelijk
  • Al voordelig vanaf 1 medewerker
Referenties

"De organisatie heeft kennis van zaken en bewaken de term "vertrouwelijk" zeer goed. Een aanrader!"

"Ze gebruiken alle mogelijke middelen die tot hun beschikking staan om hun werk uit te oefenen. Communicatie staat hoog in het vaandel, ze zijn helder naar hun klanten toe. Professioneel, integer en vertrouwelijk gaan zij met hun werkzaamheden om." 

"Persoonlijk en vakkundig is een claim die ze altijd waarmaken. Ik ben elke keer blij verrast door hun snelle, adequate en deskundige dienstverlening!"