HRM dienstverlening

HRM dienstverlening

Door met hetloonbureau.nl te werken realiseert u meer dan een efficiënte verwerking van de loonstroken.

Onze professionals kunnen u ondersteunen in alle voorkomende werkzaamheden binnen de personeelsadministratie en vraagstukken hieromtrent.  U kunt hierbij denken aan: het opstellen van arbeidsovereenkomsten, vasstellingsovereenkomsten, vraagstukken omtrent verzuim en verlof, verzorgen van uw pensioenadministratie, begeleiden van functioneringsgesprekken, advies over de processen en procedures binnen uw personeelsadministratie en personeelsbezetting.

U kunt gebruik maken van de volledig geïntegreerde HRM functionaliteiten in ons systeem. Geen losse lijsten meer bijhouden, geen dubbele invoer, overzichten altijd oproepbaar en beschikbaar.

Afloop data arbeidsovereenkomsten

hetloonbureau.nl signaleert u tijdig de einddatum van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.  Zeer belangrijk is om tijdig aan te geven of een arbeidsovereenkomst na bepaalde tijd verlengt gaat worden of niet. Dit is de aanzegtermijn, voldoet  u niet aan deze verplichting dan zal u het loon moeten doorbetalen over de tijd dat u te laat aangezegd heeft.

Online verlofregistratie

U kunt met hetloonbureau.nl eenvoudig online het verlof van uw personeel registreren, waarna het verlofsaldo automatisch wordt berekend. Uw medewerkers kunnen zelf een verlofaanvraag doen welke u goedkeurt. De oplossing voor verlofkaarten en verloflijsten die handmatig moeten worden bijgehouden. En daarbij een up to date overzicht van de nog openstaande verlofsaldi.

Registratie van verzuim

Verzuim kunt u efficiënt en eenvoudig registreren en begeleiden, waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. Als er een actie moet worden ondernomen met betrekking tot een actief verzuimdossier, ontvangt u automatisch per email signalen. Er zijn diverse mogelijkheden voor koppelingen met Arbodiensten, wellicht met die van u ook!

Verstrekkingen

Maak gebruik van deze functionaliteit door per medewerker te registreren de items die te leen zijn gegeven. Sleutels, laptop, mobiele telefoon etc. Gaat de medewerker uitdienst dan geeft het systee u een signaal om niet te vergeten de verstrekkingen weer in te nemen.

Digitaal dossier

Het is mogelijk om bij elke medewerker documenten op te slaan in het systeem. Arbeidsovereenkomsten, gespreksverslagen, personeelshandboek etc., aan u de keuze om de documenten ook digitaal beschikbaar te stellen aan uw medewerker in zijn persoonlijk account.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Registreer de gesprekken en voeg de gespreksverslagen toe. Wanneer u gebruik maakt van actiepunten ontvangt u een signaal op de datum waarbij de actie gedaan moet worden. Bekijk het overzicht en voorkom dat u geen medewerkers vergeet. 

Login voor medewerkers

Uw medewerkers kunnen met hetloonbureau.nl altijd en overal inzicht krijgen in hun persoonlijke gegevens en loonstroken/jaaropgave. Daarnaast kunnen ze (als u dit wenst) verlof aanvragen, wat vervolgens via een goedkeuringsproces wordt afgehandeld. De verlofadministratie is dus altijd direct op orde en u heeft goed in beeld wie wanneer verlof heeft. Voeg forumulieren toe waarmee de medewerker persoonlijke wijzigingen kan doorgeven waarbij de formulieren middels een goedkeuringsflow bij u worden aangeboden.

Login voor leidinggevenden

Leidinggevenden kunnen met hetloonbureau.nl altijd en overal inzicht krijgen in de gegevens van de medewerkers waarvoor zij verantwoordelijk zijn. U bepaalt tot welke gegevens deze leidinggevenden toegang hebben.


BEL MIJ TERUG
Betrouwbare verwerking van salarissen - hetloonbureau.nl

Vacature Salarisadministrateur

Zie jij de match?
Solliciteer direct!

Vacature Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar de salarisadministrateur met passie voor het vak!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief om te zien of wij de match met jou ook zien!

MAIL ONS NU!

Voordelen
  • Betalen per loonstrook
  • Geen maandelijkse kosten
  • Online software
  • Automatische back-up
  • Gratis offerte op maat
  • Ook uitbesteden is mogelijk
  • Al voordelig vanaf 1 medewerker
Referenties

"De organisatie heeft kennis van zaken en bewaken de term "vertrouwelijk" zeer goed. Een aanrader!"

"Ze gebruiken alle mogelijke middelen die tot hun beschikking staan om hun werk uit te oefenen. Communicatie staat hoog in het vaandel, ze zijn helder naar hun klanten toe. Professioneel, integer en vertrouwelijk gaan zij met hun werkzaamheden om." 

"Persoonlijk en vakkundig is een claim die ze altijd waarmaken. Ik ben elke keer blij verrast door hun snelle, adequate en deskundige dienstverlening!"