Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

hetloonbureau.nl hanteert een transparante prijsstelling waarbij alle ondersteuning, mogelijke extra functionaliteiten en de gewenste salarisoverzichten zijn inbegrepen. Bij hetloonbureau.nl betaalt u per loonstrook, waardoor het gebruik van het pakket aanzienlijk goedkoper is dan in de markt gebruikelijk is. Neem contact met ons op zodat wij u een prijsopgave kunnen doen.
Voor het versturen van loonstroken kunt u kiezen uit twee methodes:
 1. U geeft personeelsleden toegang tot een persoonlijk account binnen hetloonbureau.nl, zodat zij gratis via internet hun eigen loonstroken kunnen raadplegen.
 2. U maakt zelf afdrukken van de loonstroken en verspreidt die vervolgens onder het personeel.
Per bedrijf kunnen de journaalposten worden aangepast. Vervolgens kunt u deze journaalpost per bedrijf, per afdeling, per kostenplaats of per medewerker exporteren naar een .txt file of .xls file, waarmee u deze kunt inlezen in vrijwel ieder boekhoudprogramma, zoals:
 • Unit 4
 • Navision
 • Exact
Daarnaast zijn er reeds met veel boekhoudprogramma`s XML koppelingen gemaakt, zoals voor*:
 • Asperion
 • Twinfield
 • Reeleezee
 • AccountView
 • King
 • iMuis
 • Exact Online
* Er komen continu nieuwe koppelingen met boekhoudprogrammatuur beschikbaar. Wilt u weten of er al koppelings mogelijkheid is voor uw boekhoudprogramma, neem dan contact met ons op.
U kunt een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen en beheren.
Ja, de wijzigingen worden direct doorgevoerd in hetloonbureau.nl.
Alle salaristabellen zijn aan te maken binnen hetloonbureau.nl. Indien ze CAO gebaseerd zijn worden wijzigingen in regelgeving automatisch in de salarissoftware verwerkt.
Vanaf één medewerker kunt u werken met hetloonbureau.nl.
U kunt op elk gewenst tijdstip gedurende het jaar overstappen. Het is in sommige gevallen wel aan te bevelen om per 1 januari van het nieuwe jaar met hetloonbureau.nl te starten. Wij geven u hier afhankelijk van de situatie een maatwerkadvies over.
Ja, hetloonbureau.nl biedt u een mobiele versie van de medewerkerslogin / Employee Self Service (ESS). Met deze APP hebben medewerkers altijd en overal inzicht in hun persoonlijke gegevens en kunnen ze de uitvoering van hun eigen HR processen volgen. Deze APP biedt u de volgende functionaliteiten:
 • Het bekijken van persoonlijke gegevens;
 • Het aanvragen van verlof;
 • Het bekijken van verlofsaldo;
 • Het bekijken van loonstroken en jaaropgave;
 • Het bekijken van de verlofkalender van de afdeling of het hele bedrijf;
 • Het bekijken van de verjaardagen van de afdeling of het hele bedrijf;
hetloonbureau.nl is aanzienlijk voordeliger dan in de markt gebruikelijk is. U krijgt tevens de beschikking over vele HR functionaliteiten van het systeem, u kiest zelf of u deze gebruikt of niet.
Tevens hoeft u niet meer te investeren in dure ICT-middelen en personeel . Een computer met internettoegang is tenslotte alles wat u nodig heeft. Daardoor kunt u ook fors bezuinigen op systeembeheer en
back-ups.
Dat valt reuze mee! Wij verzorgen de implementatie van het systeem waarbij er minimaal beslag wordt gelegd op uw tijd.
De online applicatie voor salarisadministratie en de HR functionaliteiten van hetloonbureau.nl is beschikbaar wanneer u het nodig heeft, met real time managementinformatie. Dure investeringen in eigen ICT-middelen, systeembeheer, softwareontwikkeling, trainingen en back-upvoorzieningen zijn niet meer nodig. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internettoegang. hetloonbureau.nl staat dag en nacht online paraat en kan via dashboards worden ingericht zoals u dat wilt.
Rekenregels worden voor u ingericht waarbij onjuistheden worden voorkomen.
hetloonbureau.nl is erg flexibel. Individuele afspraken met werknemers of groepen werknemers kunnen eenvoudig worden verwerkt. U kunt hierbij denken aan persoonlijke toeslagen of bijzondere onkostenregelingen.
Ja, dat is mogelijk. hetloonbureau.nl kan met vrijwel elk boekhoudpakket koppelingen realiseren. Neem contact met ons op als u dit wilt laten doen voor uw organisatie.
Als u gebruik maakt van hetloonbureau.nl ondersteund onze helpdesk u bij uw vraagstukken. U kunt u op werkdagen bellen (085-1052019) of mailen naar helpdesk@hetloonbureau.nl.
Ons systeem is gecertificeerd partner van Microsoft, wat betekent dat onze systeemontwerpers toegang hebben tot alle benodigde informatie voor de ontwikkeling van stabiele en betrouwbare applicaties. hetloonbureau.nl werkt op een MS-SQL-database en is gebouwd in Microsoft .Net-technologie.
Overschakelen op een alternatief kan probleemloos. Het is eenvoudig om de opgeslagen gegevens te converteren naar Excel-bestanden, zodat ze kunnen worden ingelezen in een ander salarisadministratie- en/of boekhoudprogramma.
Ja, hetloonbureau.nl is altijd beschikbaar. Zolang er maar internettoegang is, heeft u toegang tot hetloonbureau.nl. De gegevens worden opgeslagen in een streng beveiligd datacentrum, waarvan ook internationale accountantsbureaus, financiële instellingen en overheden gebruikmaken. Alle systemen en dataverbindingen in het centrum zijn dubbel uitgevoerd en hebben zoveel back-upmogelijkheden, dat de kans op uitval verwaarloosbaar is.
hetloonbureau.nl verzorgt personeelsgegevens en de verlof- en verzuimregistratie op een inzichtelijke manier. Eenmalig invoer van gegevens die doorwerken in de diverse lagen van het systeem.
Bovendien bevat hetloonbureau.nl een signaleringssysteem, dat u per e-mail kan wijzen op bijvoorbeeld afloop van arbeidsovereenkomsten, afloop proeftijd, verjaardagen of andere gebeurtenissen die van belang zijn voor de gebruikers. Verder kunnen documenten worden opgeslagen voor het creëren van een digitaal personeelsdossier: contracten, verslagen van functioneringsgesprekken, correspondentie en andere relevante stukken uit het dossier. De registratie gaat van leasecontracten tot abonnementen, van ziekmeldingen tot kostenplaatsen, van partner- en kindergegevens tot een opleidingsplan.
hetloonbureau.nl is optimaal beveiligd. Alleen op basis van een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u inloggen, waarbij drie foutieve pogingen een blokkering als gevolg hebben. Daarnaast is er een gelimiteerde geldigheidsduur en vindt er een IP-adresverificatie plaats. hetloonbureau.nl is beveiligd met een 128-bits SSL Certificaat, dat het standaardprotocol voor het afschermen van transacties inhoudt. De beheerder van uw systeem bepaalt welke gebruikersrollen aan welke personen toegekend worden en wie toegang heeft tot welke informatie. De servers van hetloonbureau.nl worden gehost in een zwaar beveiligd datacentrum, dat alleen toegankelijk is voor geautoriseerd personeel. Net als de dataverbindingen zijn de servers volledig redundant en bevinden ze zich achter een Checkpoint-1 firewall.
Binnen uw organisatie wordt bepaald wie welke rechten binnen het systeem krijgt. De administrator kan eenvoudig gebruikersprofielen aanmaken en rechten toekennen aan anderen binnen de organisatie of bijvoorbeeld aan een externe accountant. Als bepaalde informatie is afgeschermd voor bepaalde gebruikersrollen, is die niet alleen maar visueel afgeschermd, maar echt ontoegankelijk.
Ja, alle gegevens die door gebruikers zijn ingevoerd, kunnen worden gedownload en geprint. Dat geldt ook voor de statistische gegevens die u met hetloonbureau.nl kunt genereren. Die kunnen bijvoorbeeld worden afgedrukt in de vorm van grafieken.
Ja. Gebruikers krijgen wel te maken met extra beveiligingsmaatregelen als zij niet inloggen vanaf hun vaste werkplek die bij ons bekend is. Als een gebruiker met een naam en wachtwoord inlogt vanaf een ander IP-adres, ontvangt die gebruiker een verificatiebericht per e-mail. Pas na bevestiging daarvan kan de gebruiker inloggen vanaf deze andere werkplek. Dit is per IP-adres een eenmalige actie.
Ja, als u ervoor gekozen heeft om met hetloonbureau.nl te gaan werken, zullen we u het systeem uitleggen en indien gewenst een training-on-the-job geven zodat u bekend raakt met het systeem en er zelfstandig mee kunt werken. Uiteraard kunt u ook onze helpdesk raadplegen indien u na de training nog vragen heeft over het gebruik van het systeem.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.


BEL MIJ TERUG
Betrouwbare verwerking van salarissen - hetloonbureau.nl

Vacature Salarisadministrateur

Zie jij de match?
Solliciteer direct!

Vacature Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar de salarisadministrateur met passie voor het vak!

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief om te zien of wij de match met jou ook zien!

MAIL ONS NU!

Voordelen
 • Betalen per loonstrook
 • Geen maandelijkse kosten
 • Online software
 • Automatische back-up
 • Gratis offerte op maat
 • Ook uitbesteden is mogelijk
 • Al voordelig vanaf 1 medewerker
Referenties

"De organisatie heeft kennis van zaken en bewaken de term "vertrouwelijk" zeer goed. Een aanrader!"

"Ze gebruiken alle mogelijke middelen die tot hun beschikking staan om hun werk uit te oefenen. Communicatie staat hoog in het vaandel, ze zijn helder naar hun klanten toe. Professioneel, integer en vertrouwelijk gaan zij met hun werkzaamheden om." 

"Persoonlijk en vakkundig is een claim die ze altijd waarmaken. Ik ben elke keer blij verrast door hun snelle, adequate en deskundige dienstverlening!"